top of page

Med Aud Jektvik og Hylja B. Häninger

KinkkastKun logo.png

Om Kinkkast

Temaene seksualitet og kink er viktig. Seksualitet er naturlig, og seksuelle preferanser er en normal del av menneskelig utvikling og liv. Kinkkast diskuterer det mangfoldige spekteret i seksualiteten med temaer som legninger, samtykke og grenser, BDSM, ikke-monogami, porno og mye mer. Gjennom samtaler mellom sexolog og sosionom Aud Jektvik, og den kink conscious sertifiserte uttrykksterapeuten, Hylja Häninger, utforsker podkasten sosial dynamikk og historie, psykologi, sexologi og personlige historier.

 

Podkasten slapp sin første episode i mars 2021. Per i dag drives podkasten av frivillig kraft fra Aud Jektvik og Hylja B. Häninger. 

Podkasten slipper nye episoder omtrent hver fredag og kan i tillegg høres på radioOrakel hver lørdag fra kl. 9:00 og kan livestreames her: radiorakel.no/livestream.

  • Facebook - Grå Circle
  • Lytt på Spotify
  • Lytt på Amazon Music
Pride Hug

Vi må slutte å forholde oss til sex og kink som et mørkt hjørne av samfunnets soverom. BDSM skal opp av kjelleren!

Hylja B. Häninger, Kinkkast

omossikinkkast

Om oss

Både Aud og Hylja har snart 20 års egenerfaring i BDSM og står begge registrert som kinkbevisste terapeuter på Kink Aware Professionals (KAP) - National Coalition for Sexual Freedom. De har også relevant fagkompetanse:

aud1.jpg

Aud Jektvik

Sosionom og sexolog

Aud er sosionom med videreutdanning i Kjønnsmangfold og seksuelt mangfold, og Basal klinisk sexologi. Hun studerer nå for å bli Spesialist i sexologisk rådgivning. Aud har mye organisasjonserfaring og sitter blant annet i arbeidsutvalget til Frie Venstre og i styret til Norsk Forening for Klinisk Sexologi. Hun er Festivalsjef for Nytfestivalen i Tromsø, en erfaren foredragsholder og skriver blant annet for www.seksualitet24.no. Hun jobber som Miljøterapeut og er i praksis som Sexologisk Rådgiver.


Les mer om henne her: www.snakkomseksualitet.no

FB_IMG_1638902430746_edited.jpg

Hylja B. Häninger

Kink concious sertifisert uttrykksterapeut

Hylja er uttrykksterapeut og sertifisert kink conscious terapeut. Hennes utdanning og kompetanse omfatter kunst- og uttrykksterapi, Jungiansk psykologi, traumer, BDSM i kultur og historie med mer.  Hun har arbeidserfaring som styreleder i Landsforeningen mot seksuelle overgrep og har flere års arbeidserfaring med mennesker med ulike psykiske og fysiske funksjonsvariasjoner. Hun arbeider som privatpraktiserende uttrykksterapeut og veileder, freelance designer og multikunstner. 

 

Les mer om henne her: www.hylja.no/cv

Blogg

Lytt
bottom of page